Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 21. oktober 2014. Referansenummer: 5655

Leukemi

Min mor døde av leukemi. Ved tidl. utprøving fikk jeg vite at med elektroforese kan jeg få tegn til den "arvelig sykdommen". Jeg fikk et resultat av blodprøve som følgende: S-Gamma-globulin: 19,4 (referanseområde er 5,9-15,0) S-M-Komponent 1: 8,2 (ref.område er 0,0-0,0) Andre komponenter er innenfor referanseområde. Er disse en varsel for sykdommen?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 23. oktober 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Hei

Dette er spørsmål som går på kreft/blodsykdommer og langt utenfor mitt kompetanseområde. Jeg anbefaler deg å snakke med en hematolog på ditt lokale sykehus. 

Med vennlig hilsen

Wasim Zahid

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar