Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 2. september 2014. Referansenummer: 5156

Lungeoperasjon og pustebesvær

Jeg er en 63 årig kvinne som ble operert for lungekreft for 6 uker siden. ( Tilfeldig funn av svulst ved rtg Thorax , ingen symptomer). Har aldri røyket, og har trent i mange år. Jeg føler meg i god form etter operasjonen, går flere kilometer i ganske rask tempo hver dag- minst 1 time dgl. Men jeg merker at jeg er blitt mer tungpusten, på etterkontroll sa lungelegen at jeg hadde fått litt kols. Men er dette noe som har kommet for å bli, eller vil det forsvinne etter som kondisjonen blir bedre?

Les svaret

Vår ekspert, Olav Kåre Refvem, Overlege svarer

(0)
Besvart 02. september 2014
Olav Kåre Refvem, Overlege

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Gi dette svaret det antall stjerner du synes det fortjener:

Hei

Spør eksperten har sommerferie, og åpner igjen mandag 13. august.

Mvh LHL

Vis alle spørsmål og svar