Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 9. august 2015. Referansenummer: 8195

Hjerte/kar

Mer info knyttet til forrige spørsmål om uvanlig høy puls ved trening

Hei, jeg skrev et spørsmål i sted med referansenr. 8194. Jeg glemte å si at jeg har normal hvilepuls på mellom 57 og 60 og at anfallene alltid er i forbindelse med fysisk aktivitet, men ikke alltid veldig anstrengende. Har lurt på om det er en forbindelse med ting jeg spiser eller drikker og anfallene.

Les svaret

Vår ekspert, Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog svarer

Besvart 13. august 2015
Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog

Hei igjen. Se svar på forrige spørsmål. Det kan variere endel fra person til person hva som utløser anfall. Hos noen er det trening, hos andre kan det være alkohol, kaffe, stress eller større måltider. Fint at du prøver å tenke litt igjennom dette og se om du finner et mønster, slik at du lettere kan unngå de tingene som provoserer.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar