Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 12. august 2015. Referansenummer: 8220

Operasjon åreknuter

hva koster det å bli kvitt åreknuter av kosmetisk årsak? Hvilken behandlingsmetode er anbefalt?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 17. august 2015
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Hei

Behandling av åreknuter gjøres også i det offentlige helsevesenet, og da har det ingen spesielle kostnader for pasienten. Ventetiden kan variere fra region til region, og jeg anbefaler deg å sjekke www.frittsykehusvalg.no. 

Også private klinikker behandler åreknuter. Ventetiden er kortere, men som pasient må du betale for behandlingen selv. Jeg har sjekket prisene på nettsidene til noen av de største klinikkeme, og det virker som om de ligger på rundt 20.000. Men prisene varierer avhengig av type behandling (operasjon, laser, lim etc). Du må nok kontakte de ulike klinikkene for å få et presist overslag. 

Mvh

Wasim Zahid

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar