Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 15. august 2015. Referansenummer: 8246

Ref 8246

Er dette symptomer på en kjønnssykdom? Hei, jeg er ei jente på 17 år. For to dager siden fikk jeg store røde prikker på rumpa. Prikkene er på siden ved rumpeballene. De er vonde, og de klør. Vet ikke om det henger sammen, men igår fikk jeg også vondt og blir varm når jeg nesten er ferdig med å tisse. Er det symptom på urinveisinfeksjon? Var også kvalm mye av dagen igår og fikk veldig vondt i hodet, men vet ikke om det var fordi jeg drakk for lite vann den dagen. Har også hatt feber idag. Kan dette henge sammen eller er det tre forskjellige symptomer på noe annet? Er heller ikke så lengesiden jeg har hatt sex, hadde det for tre dager siden. Er det noe jeg kan gjøre for at det blir borte, eller er det lurest å kontakte lege?

Les svaret

LHL svarer

(0)
Besvart 17. august 2015
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Gi dette svaret det antall stjerner du synes det fortjener:

Hei

Spør eksperten har påskeferie, og åpner igjen tirsdag 3. april.

Mvh webmaster, LHL

Vis alle spørsmål og svar