Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 21. desember 2015. Referansenummer: 9616

allerede besvart

Hei er en mann på 51 år som i en årrekke har slitt med høyt blodtrykk. Går på atacan pluss og selozok, sliter også med migrene. Har i en lengere periode nå ca 2,5 mnd hatt til tider store smerter i hodet på høyre side. Det er der jeg alltid får smerter når jeg får migrene. Det begynner med å stråle fra midt på ryggrad og opp i hodet rundt øret og ut i høyre skulder, det sitter en eller annen bak øyeeplet å presser på med en nål føles det ut som og det svir i hodet på den siden. Jeg får ofte vondt i hodet om nattan, morgen og kveld. Bruker mot det Imigran injeksjon og Maxalt rapid. Dette hjelper i noen time så må jeg på med mere medisiner. Var hos legekontoret i sta og målte blodtrykket for jeg følte att dett måtte være alt for høyt. For det suser i høyre øret og banker i takt med hjerteslagene . Blodtrykket blei da målt til, 185/122 med puls på 100. Hadde da sitti rolig å ventet på målingen i 20 min. Hva er ditt råd her. Mvh Bekymret 51 åring

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 21. desember 2015
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar