Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 20. februar 2015. Referansenummer: 6885

Ref 6885

Hej LHL Jeg hedder Anette Kjelfred Andersen og bor i Danmark. Jeg er i forbindelse med min slægtsforskning støt på denne sidehttp://gaoturane.blogspot.dk/2009/06/tysdag-den-16juni-2009.html hvor navnet Kjelfred bliver nævnt 3 gange. Jeg skriver til jer for at høre om I vil være søde at hjælpe mig videre i min søgning efter min familie. Med venlig hilsen og håb, Anette Kjelfred Andersen Lindeager 5 1.tv 2605 Brøndby mail@tillas.dk

Les svaret

LHL svarer

Besvart 20. februar 2015
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar