Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 31. januar 2015. Referansenummer: 6664

Lunge

Videresendt til Olav Kåre Refvem

Hei. Jeg er gravid i uke 23 nå og har i uke 19 fått høre at barnet vårt har omfalocele. 2 uker senere fikk vi også høre at ungen har fått vann i høyre lunge, som ikke var der tidligere. Nå ønsker ikke vi å avbryte svangerskapet og vil kjempe videre, og håper at vannet forsvinner av seg selv under svangerskapet. jeg skjønner at det må skje et mirakel for at det skal skje, men vi vil ikke gi opp. Hva er sjansen for vår lille å overleve med vann i lungene og en stor omfalocele i tillegg?

Les svaret

Vår ekspert, Olav Kåre Refvem, Overlege svarer

Besvart 31. januar 2015
Olav Kåre Refvem, Overlege

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar