Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 1. mai 2015. Referansenummer: 7617

Press i hodet

Gutt 18 Hei, jeg har ett spm ang press i hodet.. Jeg har påvist "panikkangst" lignende tilstand, og blitt henvist til DPS. Men helt siden jul har jeg opplevd "press" i hodet, det hemmer meg veldig og det kan inntreffe når som helst. Men mest når jeg evt ser på telefon eller er litt stresset. Det kommer og går, men når det først kommer sitter det veeeeldig lenge. Det er verst bak øynene og på venstre side, kjennes ut som hodet blir presset sammen på en måte nesten, ekstremt ubehagelig og så begynner jeg og søke på hva det er å da baller det bare på seg.. Har fått beskje om at det trolig er angsten, men det kommer jo når som helst? Det starter øverst bak i nakken også trekker det seg fremover.. Knekker også veldig mye på nakken, han det ha noe med stråling fra nakken som lager ett press i hodet? Har også fått beskje om å ta en syns test. Håper dette ikke ble alt for rotete skrevet, haha.. Mvh gutt 18.

Les svaret

LHL svarer

(1)
Besvart 04. mai 2015
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Gi dette svaret det antall stjerner du synes det fortjener:

Hei

Spør eksperten har påskeferie, og åpner igjen tirsdag 3. april.

Mvh webmaster, LHL

Vis alle spørsmål og svar