Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 1. mai 2015. Referansenummer: 7617

Press i hodet

Gutt 18 Hei, jeg har ett spm ang press i hodet.. Jeg har påvist "panikkangst" lignende tilstand, og blitt henvist til DPS. Men helt siden jul har jeg opplevd "press" i hodet, det hemmer meg veldig og det kan inntreffe når som helst. Men mest når jeg evt ser på telefon eller er litt stresset. Det kommer og går, men når det først kommer sitter det veeeeldig lenge. Det er verst bak øynene og på venstre side, kjennes ut som hodet blir presset sammen på en måte nesten, ekstremt ubehagelig og så begynner jeg og søke på hva det er å da baller det bare på seg.. Har fått beskje om at det trolig er angsten, men det kommer jo når som helst? Det starter øverst bak i nakken også trekker det seg fremover.. Knekker også veldig mye på nakken, han det ha noe med stråling fra nakken som lager ett press i hodet? Har også fått beskje om å ta en syns test. Håper dette ikke ble alt for rotete skrevet, haha.. Mvh gutt 18.

Les svaret

LHL svarer

Besvart 04. mai 2015
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar