Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 3. november 2015. Referansenummer: 9034

Lunge

Brosjyre om kols

Hei. I går fant jeg på nett en informasjonsbrosjyre om kols på rundt 40 sider. Tror den var i regi av LHL. Jeg finner den ikke igjen. Inneholdt informasjon om kols, kolsmedisiner med navn og mer detaljert informasjon enn bare generelle vendinger. Finner den ikke igjen, og skulle gjerne hatt tak i den igjen. Særlig den biten som omhandler forskjellige kolsmedisiner er den jeg er ute etter.

Les svaret

Vår ekspert, Erik Arnesen, Rådgiver, kosthold og ernæring svarer

Besvart 03. november 2015
Erik Arnesen, Rådgiver, kosthold og ernæring

Hei, du tenker nok på brosjyren vår "Å leve med lungesykdom" - denne finner du her: http://nettbutikk.lhl.no/WebRoot/LHLDB/Shops/LHL/MediaGallery/a-leve-med-lungesykdom-ny.pdf

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar