Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 18. november 2015. Referansenummer: 9218

Hjerte/kar

Pacemakerkontroll

hei LHL, jeg har et spørsmål ang. min PaceMaker. MedtronicSensa. Når de ikke klarer å stille den inn optimamt. Kan man kontrollere den på Feiring? Eller et annet sted? Det er Ullevål og Rikshospitalet jeg har vært til kontroll. De har ikke klart å innstille den optimalt. Jeg føler jeg ikke blir tatt seriøst. De sier det er hjertet mitt og "min" kropp som gjør at det kun blir 135-140 i puls. Det er ikke riktig! Jeg er i god form. Dette er mitt spørsmål nr.2 ikveld angående min Pacemaker. Håper å høre fra dere med et konstruktivt svar :-) Hilsen kvinne , 56 år, Oslo.

Les svaret

Vår ekspert, Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog svarer

(0)
Besvart 29. november 2015
Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog
Hei igjen! Viser til forrige svar. Du fortjener selvsagt å bli tatt seriøst, og spørsmålet ditt er godt! Dessverre kan vi ikke gjøre pacemakerkontroller på Feiring.

Gi dette svaret det antall stjerner du synes det fortjener:

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

Velg en ekspert

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar