Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 18. november 2015. Referansenummer: 9218

Hjerte/kar

Pacemakerkontroll

hei LHL, jeg har et spørsmål ang. min PaceMaker. MedtronicSensa. Når de ikke klarer å stille den inn optimamt. Kan man kontrollere den på Feiring? Eller et annet sted? Det er Ullevål og Rikshospitalet jeg har vært til kontroll. De har ikke klart å innstille den optimalt. Jeg føler jeg ikke blir tatt seriøst. De sier det er hjertet mitt og "min" kropp som gjør at det kun blir 135-140 i puls. Det er ikke riktig! Jeg er i god form. Dette er mitt spørsmål nr.2 ikveld angående min Pacemaker. Håper å høre fra dere med et konstruktivt svar :-) Hilsen kvinne , 56 år, Oslo.

Les svaret

Vår ekspert, Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog svarer

Besvart 29. november 2015
Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog
Hei igjen! Viser til forrige svar. Du fortjener selvsagt å bli tatt seriøst, og spørsmålet ditt er godt! Dessverre kan vi ikke gjøre pacemakerkontroller på Feiring.
Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar