Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 17. november 2015. Referansenummer: 9208

Trådløs teknologi

Det snakkes nå om kaffe, men hva med all den trådløse teknologien i dagens samfunn. Hvis jeg oppholder meg i miljø med mye stråling får jeg hjertebank etter en stund. Det er så lite fokus på dette - føre var. Det er billigere å bruke en trådløs løsning enn kabling uten at det stilles spørsmål om helse ( virker det sånn). Jeg skulle ønske at det ble forsket mer på dette. Vennlig hilsen Agnes Rydningen

Les svaret

Vår ekspert, Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog svarer

(0)
Besvart 29. november 2015
Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Gi dette svaret det antall stjerner du synes det fortjener:

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

Velg en ekspert

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar