Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 25. september 2015. Referansenummer: 8645

.

Hei, jeg onanerte morgen og kveld på onsdag. Jeg følte meg uvel etter den siste gangen og videre utover kvelden, så også i går torsdag, kjennes bedre idag. Kjente en form for trykk og lettere stikninger i området rundt hjertet. Jeg ble og blir urolig av dette, men har sovet ok om nettene. Jeg er 60, mosjonerer ca 5-7 ganger, ca 7 timer pr uke. Sist to ukene har jeg trolig hatt en uspesifisert infeksjon, vært slapp og hatt lite ork. Får feber på ettermiddagene, 37,7-38,3. Kan summen av dette ha ført til overbelastning som har påvirket hjertet eller andre deler av kroppen?

Les svaret

Vår ekspert, Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog svarer

Besvart 27. september 2015
Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar