Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 1. februar 2016. Referansenummer: 10111

Rettigheter

Tannlegebehandlling og narkose

Tannbehandling i narkose pga sykdom, er det noen sykehus i Oslo som utfører dette? Jeg finner ikke ut av dette selv, har sendt henvisning fra fastlege tï A-hus, men dem har ikke kapasitet til å behandle "vanlige voksne" var svaret jeg fikk. Nå begynner det å bli veldig prekært for å få utført dette, men jeg har ikke mulighet til å betale dette selv. Jeg et uføretrygdet pga en meget "innviklet" hodepine

Les svaret

Vår ekspert, Atle Larsen, Pasientombud i LHL svarer

Besvart 02. februar 2016
Atle Larsen, Pasientombud i LHL

Hei,

 

Jeg kjenner ikke til tannleger eller sykehus i Oslo som utfører narkose i forbindelse med vanlig tannlegebehandling. Men kanskje kan tannlegeforeningen ha kunnskap om dette. Du kan også kontakte det Odontologiske fakultetet for å høre om de utfører slik behandling eller kjenner til noen som gjør det.

https://www.odont.uio.no/tjenester/publikum/pasientbehandling/

Med vennlig hilsen Atle Larsen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger. Det vil fortsatt være mulig å søke i ekspertenes svar på spørsmål som alt er besvart.

Savner du tjenesten?
Slik kan du gi din støtte til LHL: Støtt oss

Vis alle spørsmål og svar