Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 24. januar 2016. Referansenummer: 9973

Allergi

Bivirkninger av allergivaksinasjon

Hei. Jeg er igang med allergivaksinering mot bjørk. Skal få sprøyter for 3. gang i neste uke 2 x 5000. Har ikke hatt mye bivirkninger til nå, litt tett i pusten kvelden etter de forrige sprøytene på 2 x2 000. Er det slik at bivirkninger vil bli verre og verre jo høyere jeg kommer opp i doser? Eller vil det bli bedre etterhvert? Har tidligere måttet avbryte behandling med grazax så jeg er fryktelig nervøs.

Les svaret

Vår ekspert, Rose Lyngra, Helsesøster svarer

Besvart 24. januar 2016
Rose Lyngra, Helsesøster

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger. Det vil fortsatt være mulig å søke i ekspertenes svar på spørsmål som alt er besvart.

Savner du tjenesten?
Slik kan du gi din støtte til LHL: Støtt oss

Vis alle spørsmål og svar