Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 28. januar 2016. Referansenummer: 10077

Hjerte/kar

Hjerteflimmer etter tidligere ablasjon. Ny elektrokonvertering?

Hei Morten Jeg har hjerteflimmer og har restartet hjerte 3 ganger tidligere, Jeg var operert september 2014 hos Varde sykehus i Danmark og følt meg veldig bra.Nå har jeg fått hjerteflimmer tilbake.Er det forsvarlig og restarte hjertet flere ganger ,eller er det bedre og få brent en gang til hos Varde, siden de fortalte meg at det var det beste. Mvh pasient hos deg på Aleris

Les svaret

Vår ekspert, Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog svarer

Besvart 31. januar 2016
Morten Schei, Hjertespesialist/kardiolog

Hei! Synd at du har fått flimmer igjen. Dersom dette er første gangen du får flimmer etter operasjonen i 2014 så vil jeg anbefale ny "restart", men dersom du alt har hatt flere restart etter 2014 så er det nok mest hensiktsmessig å bli operert på nytt hos Varde eller hos f.eks. LHL i Norge. Vi åpner den nye klinikken vår på Nesttun 1 april, bare ta kontakt ved behov (tlf 55114150). Lykke til!

Hilsen Morten.

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager. Vi ber deg skrive kortfattet, har du komplekse problemstillinger anbefaler vi fastlegen din. Prøv gjerne å søke først - kanskje har vi allerede svart på det du lurer på?

500 tegn igjen

Velg en ekspert (må velges)

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Kjønn

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar