Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 18. mars 2015. Referansenummer: 7149

Hjerte/kar

Samme spørsmål to ganger

Hei, jeg har tatt 24-timer holter EKG: Det viser at at pulsen varierer fra 30 til 141 slag per minutt og det forligger betydelig innslag av sick sinus.Flere episoder med stor avstand mellom 2 hjerteslag,den lengste er observert på 3,08 sekunder."Sick sinus syndom påvist." Har fått tilbud om å implantre pacemaker, men jeg er ikke sikker Hvis jeg ikke implanterer pacmaker hvile konsekvenser kan det få bortsett fra svimmelhet eller besvimelse? Kan hjerte stoppe helt? Kan Hjernen ta skade? Hva ville være anbefalingen fra dere?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

(0)
Besvart 23. mars 2015
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

Gi dette svaret det antall stjerner du synes det fortjener:

Ditt spørsmål

Alle spørsmål blir lest og alle svar anonymisert. Av personvernhensyn kan vi ikke svare deg direkte på e-post, men spørsmålet ditt vil ble publisert her innen 1-5 virkedager.

Velg en ekspert

For å kunne svare best mulig, ønsker vi å vite litt om hvem du er (frivillig):

Ved å klikke på innsendingsknappen godtar du våre brukerbetingelserVis alle spørsmål og svar