LHL

Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Overnatting

Hvorfor ikke overnatte hos oss neste gang du besøker Røros?

Rett utenfor døren hos oss venter kulturlandskapet rundt Røros med uante muligehter for utflukter, enten du ønsker deg opp i fjellet eller vil holde deg i skogskledd terreng. Du kan oppleve verdensarvens histore gjennom for eksempel omvisning i sentrum med besøk i Bergstaden Ziir, et besøk på Rørosmuseet eller en tur ned i Olavsgruva med guide.

Kjøkkenet serverer god og sunn mat og spisesalen vår er lys og trivelig med flott utsikt mot Bergstaden. Vi har også trimrom, klatrevegg og gymsal. I tillegg har vi sparker, sykler og gåstaver til utleie.

Fasiliteter

Vi har gode fasiliteter og tilbyr overnatting med god standard. Alle våre rom har plass til opptil tre personer med en enkeltseng og en dobbel sovesofa.

Vårt basseng, boblebad og sauna er tilgjengelig for hotellgjester til oppsatte tider.

Vi har også trimrom. Se timeplan for når trimrom er tilgjengelig.

I resepsjonen kan du få tips til tur og opplevelser i Rørosregionen. Hva som skjer på Røros akkurat nå kan du finne ut ved å besøke Destinasjon Røros.

Vi har rom som er tilpasset rullestolbrukere og hele senteret er røykfritt. Vi gjør oppmerksom på at det er ikke tillat å bruke parfyme og parfymerte toalettartikler på Røros Rehabilitering av hensyn til våre lungesyke og allergikere.

Priser

Dobbeltrom med frokost fra kr 1 300,- per døgn.
Enkeltrom med frokost fra kr 850,- per døgn.

Halv pris for barn mellom fire og 16 år.

Det er også muligheter for helpensjon. Dette må bestilles på forhånd. Ta kontakt med resepsjonen for pristilbud.

Det er også rabatterte priser for LHL-medlemmer ved fremvisning av medlemskort.

Bestilling

Ta kontakt med resepsjonen eller gå inn Booking.com for online bestilling.

Bilde av et soveromRommene har plass til opptil tre personer med en enkeltseng og en dobbel sovesofa. Foto: Christopher Olssøn