LHL-klinikkene Røros

Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Mestring og livskvalitet på Røros

Vi er ledende innen rehabilitering i Midt-Norge og har tilbud spesielt tilrettelagt for deg som har hjerte-, lungesykdom eller er kreftsyk.

LHL-klinikkene Røros åpnet i februar 2003 og fremstår moderne, funksjonelt og spennende både på utsiden og innsiden. Det gir mindre institusjonspreg og bidrar til at selve huset virker oppfriskende i seg selv.

Målet for oppholdet hos oss er at du øker din egen mestringsevne i forhold til sykdommen din og dermed får bedre livskvalitet. Gjennom aktiv deltakelse og god veiledning får du kunnskap, bevegelsesglede og livsglede!

Les også: Pasientene svært fornøyde med LHL-klinikkene Røros

Våre 74 ansatte representerer et bredt tverrfaglig miljø. Det gjør LHL-klinikkene Røros med sine 100 døgnbehandlingsplasser til et ledende senter innen rehabilitering. Vi tilhører spesialisthelsetjenesten og har avtaler med Helse Midt-Norge.

Riktig ernæring er en del av behandlingstilbudet vårt. Maten og måltidene hos oss skal gi deg de beste forutsetningene for å skape overskudd og oppbygging av god, varig helse. Vi legger opp til aktiviteter både innendørs og utendørs, og alle deltar i sitt eget tempo.

Røykesluttarbeid har en sentral plass i rehabiliteringen. Hvis du ønsker å bli snusfri eller å stumpe røyken mens du er hos oss har du en unik mulighet til å få hjelp og støtte underveis.

LHL-klinikkene Røros ligger sentralt plassert, med både naturen og sentrum lett tilgjengelig.

Visjonen vår

Vi skal skape mestring og livskvalitet!