LHL-klinikkene Røros

Hopp direkte til innhold
Annet

Løpsanalyse

Vi kan bistå deg med å optimalisere din løpeteknikk.

Poliklinikken drives på privat basis og har ingen refusjonsavtale med det offentlige.
  • Ventetid: Kort ventetid
  • Varighet: 60 + 30 minutter

Sliter du med smerter eller skader ved løping? En løpsanalyse hos en av våre flinke fysioterapeuter kan hjelpe deg med å optimalisere din løpeteknikk slik at du kan prestere bedre, trene deg best mulig opp etter eventuelle skader, samt forebygge for løpeskader.

Ta kontakt for pris, informasjon og avtale.

Kort beskrivelse

Løpsanalyse - 60 minutter

Her vurderes din løpeteknikk som gir et detaljert bilde av hvordan du løper. Hele bevegelseskjeden blir vurdert av en fysioterapeut med kompetanse innen løp, som vil gjennomgå din løpeteknikk sammen med deg.

Basert på dette vil du få veiledning i hvordan du kan optimalisere din teknikk ved løpetrening, samt enkelte øvelser som er spesifikke for dette.

Løpetrening - 30 minutter

Dette er en oppfølging av løpsanalysen hvor du trener på løpeteknikk ved hjelp av ulike former for feedback, samt instruksjon av fysioterapeuten din.

Forskning og erfaring viser at denne formen for trening gir raskere resultater i form av en mer optimal løpeteknikk, noe som vil være både prestasjonsfremmende og skadeforebyggende. Dette vil også være en viktig del av behandlingen av løpsrelaterte skader.