Hopp direkte til innhold

Fritt behandlingsvalg ved ultralyd av halskar

Har du blitt henvist til ultralyd av halskar, er vi i Sandvika Nevrosenter et godkjent og sertifisert behandlingssted.

Vi er et godkjent behandlingssted av Helfo

Sandvika Nevrosenter er et godkjent og sertifisert behandlingssted for ultralyd av halskar. Vi har lokaler på Sandvika Storsenter. Her blir du undersøkt av spesialister med lang erfaring innenfor feltet nevrologi.

Du betaler den samme egenandelen som du ville betalt på et offentlig behandlingssted.

Fordeler med fritt behandlingsvalg

I 2015 trådte fritt behandlingsvalg i kraft for å korte ned på ventelister og køer i helsetjenesten. Denne ordningen innebærer at alle pasienter som har blitt henvist til behandling, har rett til å velge hvor de skal behandles. 

På grunn av lange ventetider hos mange sykehus, kan det oppstå lange helsekøer. De fleste ønsker å bli behandlet så snart som mulig, det er derfor en stor fordel at du som pasient kan velge det behandlingsstedet med kortest ventetid på din behandling. På helsenorge.no sine nettsider får du en oversikt over ventetider på ulike behandlinger.

Hvor kan jeg behandles?

Pasienter som har fått henvisning til utredning eller behandling, kan fritt velge mellom offentlige og private behandlingssteder som har avtale eller er godkjente av Helfo. Din fastlege kan hjelpe deg med å finne et behandlingssted som passer for deg, eller så kan du velge behandlingssted her. Ønsker du å få utført undersøkelsen hos oss, så kan henvisningen bli sendt hit.

Kontakt oss

Telefon

Telefon: 67 52 20 80
Mandag–fredag, kl. 8–15

E-post

E-post: Kontaktskjema
Vi svarer deg så fort vi kan i våre åpningstider.