Hopp direkte til innhold

Behandling hos kiropraktor

Sandvika Nevrosenter tilbyr kiropraktor med spisskompetanse i utredning og behandling av hodepine, hjernerystelse, nakkeplager og kjeveplager.

Pris
1 650,- /60 min
Oppfølging, fra
750,- /30 min

En konsultasjon hos kiropraktor Martin Herneblad-Due er grundig, med fokus på rett diagnose for rett behandling og veiledning for størst mulig grad av egenmestring.

Behandlingen er tilpasset hver pasient, med ulike manuelle teknikker av muskler og ledd, samt skreddersydde råd og øvelser.

Martin starter hos Sandvika Nevrosenter onsdag 15. september.

Kort beskrivelse

Kiropraktor Martin Herneblad-Due tar en mastergrad i hodepine, og har lang erfaring med hodepinepasienter, særlig der nakken, skuldre og kjeven er involvert.

De vanligste diagnosene han følger opp, oftest i samarbeid med leger og nevrologer, er migrene og spenningshodepine/tensjonstypehodepine, samt pasienter med nakkehodepine (cervikogen hodepine) og kjevehodepine.

Han har i tillegg en videreutdanning innen utredning og oppfølging av hjernerystelse (Complete Concussion Management) og kan utrede og følge opp pasienter med hodepine, svimmelhet, konsentrasjonsproblemer og andre plager etter hjernerystelse (akutt og post-commotio syndrom).

Kjeveleddsproblemer (TMD) er også et viktig interesseområde, og Martin har i mange år samarbeidet med og holdt foredrag for tannleger fra Drammen, Asker, Sandvika og Oslo.

Våre spesialister

Martin Herneblad-Due

Martin Herneblad-Due

Kiropraktor, MNKF
Sandvika Nevrosenter

Utdanning: Master i kiropraktikk AECC, England 2002. Har mastergrad i hodepine ved Universitet i København. Kurs innen diagnostikk, behandling og forebygging av muskelskjelettplager, hodepine, migrene og svimmelhet og kjeve/TMD (godkjent av Helsedirektoratet). Videreutdanning innen utredning og oppfølging av hjernerystelse.

Yrkeserfaring: Kiropraktor siden 2002 ved flere klinikker.

Faglig profil: hodepine, migrene, hjernerystelse, nakkeplager og kjeveplager. 

Prisliste
  Tid Pris
Første time 60 min 1 650,-
Oppfølging 30 min 690,-
Oppfølging 20 min 550,-
Tredemølletest 40 min 900,-

 

Personvern og sikkerhet
For å bestille time hos oss må du fylle ut et skjema. Alle feltene er obligatoriske å fylle ut. Personopplysningene lagres i vår Pasientportal levert av Aspit AS. Personopplysningene lagres på servere i Norge som er driftet av Aspit AS (org.nr 983 439 977).
Les mer i vår personvernerklæring.

For å registrere deg i Sandvika Nevrosenters Pasientportal er disse personopplysningene nødvendige for at Sandvika Nevrosenter skal kunne utøve sitt virke i henhold til pasientjournalloven og helsepersonelloven. I tillegg til at du som pasient skal være sikret en sikker innlogging og tilgang til dine person- og pasientopplysninger:

  • Fullt navn
  • Fødselsnummer
  • Adresse