LHL-klinikken Skibotn

Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Om LHL-klinikken Skibotn og oppholdet her

På LHL-klinikken Skibotn tenker vi helhetlig og konsentrerer oss om de ressursene og mulighetene du har, ut fra den livssituasjonen du befinner deg i.

Vi tilbyr hjerte- og lungerehabilitering, opptrening og oppfølging av egen livsstil samt mestring av hjerte- og lungesykdom.

Oppholdet hos oss skal gi deg bedre funksjonsnivået både fysisk, psykisk og sosialt og bidra til økt selvkontroll og større tilfredshet. Gjennom erfaringer og kunnskap om egen sykdom og livssituasjon får du bedre mestringsevne og økt livskvalitet.

Vi kan ikke forandre livet ditt for deg, men vi kan gi deg gode råd basert på mer enn 20 års erfaring. Våre 30 ansatte representerer et bredt og godt, tverrfaglig miljø, og sikrer at du har en varig effekt av rehabiliteringsoppholdet hos oss.

LHL-klinikkene Skibotn ligger vakkert plassert med Lyngenfjorden som nærmeste nabo, og fra stranden er det flott utsikt over de majestetiske Lyngsalpene. Området passer ypperlig til rekreasjon og turgåing, også for bevegelseshemmede. Det tørre klimaet er spesielt gunstig for lungesyke.

Visjonen vår

Oppholdet hos oss skal gi deg bedre funksjonsnivå og ha varig effekt.

Om oppholdet 

Vi vektlegger en kombinasjon av helse, kultur og miljø og tilbyr blant annet:

  • organiserte aktiviteter alle hverdager og enkelte ettermiddager
  • tilgang til sykler, sparker, refleksvester, brodder og staver
  • solarium
  • basseng, badstue
  • trimrom med vekter og sykler
  • gymsal
  • vaskemaskin
  • øvelseskjøkken

Kost og losji

Når du bor hos oss har du full kost og losji inkludert i prisen. Måltidene serveres i den koselige spisesalen vår, og maten tilpasser vi ut fra hva som er riktig for deg. Det serveres ikke alkohol til kursdeltakere og det er heller ikke lov å nyte alkohol i fellesarealene.

Sosialt samvær med andre er viktig under oppholdet hos oss. Ta frem det gode humøret, fortell gjerne en historie eller dra i gang en allsang!