LHL

Hopp direkte til innhold
Foto: Christopher Olssøn

Våre tilbud

Vi har en rekke tilbud til bedrifter og privatpersoner. Vi har også et tilbud til deg som har vært på rehabilitering hos oss tidligere.

Rehabilitering

Hjerterehabilitering

Rehabilitering er en viktig del av behandlingen i forbindelse med hjertelidelse. Hjerterehabilitering gir økt arbeidskapasitet, bedre livskvalitet og mestring, og kan være like viktig som medikamenter.

Egenandel
140,- /døgn

Hvis du har fått henvisning fra lege betaler du kun egenandelen på 140 kroner døgnet, med en makspris på 2 050 kroner for hele oppholdet.

Krever henvisning fra lege

Lunge- og lungekreftrehabilitering

Rehabiliteringsoppholdet gir deg ny kunnskap om lungesykdom, riktig bruk av medisiner og fysisk aktivitet.

Egenandel
140,- /døgn

Hvis du har fått henvisning fra lege betaler du kun egenandelen på 140 kroner døgnet, med en makspris på 2050 kroner for hele oppholdet.

Krever henvisning fra lege

Rehabilitering ved sykelig overvekt

Opptrening og livsstilsbehandling i samarbeid med Senter for Sykelig Overvekt (SSO) ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) etter avtale med Helse-Nord.

Egenandel
140,- /døgn

Tilbudet er etter avtale med Helse Nord RHF slik at opphold hos oss er under frikort II-ordningen. Det betyr at du kun betaler en egenandel som for tiden er 140 kroner døgnet, og maksimalt 2050 kroner i året.

Krever henvisning fra lege

Flere tjenester

Familiesvømming

LHL-klinikkene Skibotn kan friste med oppvarmet svømmebasseng som holder rundt 30 grader. Og saunaen vår står selvfølgelig også til din disposisjon.

Voksen: kr 70. Barn: kr 40. LHL-medlem: kr 50,-

Røykesluttkurs

Røykeslutt blir enklere sammen med andre! Som en del av en gruppe har du noen å dele erfaringer med og du får støtte og oppmuntring.

Kurset tilbys deg som allerede er på rehabiliteringsopphold hos oss.