LHL

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Røykesluttkurs

Tilbys ved

Tilbys som del av rehabiliteringsopphold

Røykeslutt blir enklere sammen med andre! Som en del av en gruppe har du noen å dele erfaringer med og du får støtte og oppmuntring.

De aller fleste synes det er enklere å stumpe røyken som en del av en gruppe enn på egen hånd. I gruppen møter du andre som er i samme situasjon som deg selv, og sammen får dere kunnskap og informasjon om aktuelle problemstillinger, deler tanker og erfaringer, gir hverandre støtte og oppmuntring og deler sorger og gleder.

Gruppen består av seks til ni deltakere. Kurset ledes av helsepersonell med fagkompetanse og skolering innen røykesluttarbeid.

Opplevelsen av å mestre gir positiv energi og minsker dårlig samvittighet og stress. Gjennom dette kurset vil du oppleve at du klarer mer enn du trodde var mulig! Vi har tro på at du har ressurser i deg til å nå de målene du setter deg når det gjelder din røykesituasjon. Vi lover å gå sammen med deg, støtte og motivere deg underveis. Det er mulig!

Har du spørsmål angående Røykesluttkurset? Ta kontakt med oss på 77 71 59 00 eller send e-post til skibotn.post@lhl-klinikkene.no så hjelper vi deg gjerne!