Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Aksjesparing til glede for andre

I Alfred Berg Humanfond kan du spare på samme måte som i andre aksjefond, med ønske om best mulig avkastning. Samtidig kan du være med på å gi mennesker med hjerte- og lungesykdom et bedre liv.

Aksjefondet har en har en etisk investeringsprofil som innebærer at aktuelle selskaper blir analysert i forhold til menneskerettigheter, korrupsjon, barnearbeid, arbeidsforhold, miljø og bransjetilhørighet. Fondet investerer ikke i selskaper knyttet til våpen-, tobakk-, alkohol- eller pornografiindustrien.

Hvert år deler fondet ut 2 % av fondskapitalen til veldedighet. I 2016 gikk ca. 2,2 millioner kroner fra fondets andelseiere til veldedige formål. Hvem som mottar 2 % av din fondskapital er det du som bestemmer!

Dersom du velger å støtte LHL gjør du at vi kan fortsette arbeidet med å gi hjerte- og lungesyke et bedre liv. Gjennom våre klinikker og sykehus, likepersonsarbeid, rehabilitering og interessegrupper jobber vi hver dag med å forbedre hverdagen til tusenvis av våre medlemmer. Les mer om LHLs arbeid her.

Kom i gang med sparingen

Alfred Berg Humanfond er et godt valg ved langsiktig sparing både for deg selv og dine nærmeste. Ønsker du mer informasjon kan du ringe Alfred Bergs Kundeservice på 22 00 51 01, sende en e-post til kundesenter.no@alfredberg.com eller gå inn på alfredberg.no.