Hopp direkte til innhold

Gi en gave ved spesielle anledninger

- en gave som gir glede for mange

Stadig flere velger å gi en gave til et godt formål i forbindelse med et jubileum, bryllup eller andre merkedager. En gave til LHL kan være et verdifullt alternativ til den tradisjonelle gaven - en gave som vil bety veldig mye for veldig mange mennesker.

Slik går du frem

Planlegger du en feiring der du ønsker deg en gave til LHL er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi får registrert dette. Informasjon kan sendes til  eller ved å ta kontakt på telefon 

Du bestemmer selv hvordan innsamlingen arrangeres. Mange informerer om dette allerede i invitasjonen slik at gjestene kan gi gaven direkte på kontonummer eller via Vipps. Da er det viktig at du ber dem markere gaven med ditt navn og til hvilken anledning, slik at du får mulighet til å sende dem en takk i etterkant. 

Alternativt kan du samle inn gaven under selve feiringen og overføre til LHL etterpå.

I etterkant av feiringen sender vi et takkebrev med oversikt over hvem som har gitt gaver, og totalbeløpet som har kommet inn. Pass derfor på at vi har korrekt adresse.

Gaven kan gis på to måter

  1. Betale inn via nettbank til kontonummer 3207 32 22221 (SR-bank).
  2. Vippse til 11009.

Merk innbetalingen

Husk å merke innbetalingen med navn, adresse og anledning til den/de som skal feires, og navn på giver(e) av gaven. 

Et bedre liv

Med små og store bidrag fra venner og familie kan du støtte LHLs arbeid for at hjerte- og lungesyke og slagrammede skal få en ny mulighet og et bedre liv.