Hopp direkte til innhold

Hvorfor samarbeide med LHL?

Landsforeningen for hjerte- og lungesyke satser på næringslivet. Norske virksomheter er en viktig arena for vårt forebyggende arbeid og de bidrar samtidig til viktig inntekter gjennom felles prosjekter og samarbeidsavtaler.

LHL har gjennom 70 år jobbet med forebyggende, behandlende og rehabiliterende tilbud innen hjerte- og lungehelse til befolkningen. Gjennom dette arbeidet har LHL opparbeidet seg betydelig kompetanse. LHL har en sterk stemme og er en viktig referansekilde når det gjelder hjerte- og lungehelse og relaterte livsstilsykdommer i Norge.

For å drive dette arbeidet er LHL også avhengig av samarbeid med næringslivet. Tilbake får virksomhetene tilgang på LHLs kompetanse innen helse, samt gleden av å bidra til at en viktig samfunnsaktør kan drive sitt arbeid best mulig.

Ønsker dere å bli vår nye samarbeidspartner?

Samfunnsansvar

I fremtiden vil bedriftenes kamp om kunder, kapital og de gode hodene dreie seg om å dokumentere og kommunisere et samfunnsmessig bidrag. Dagens arbeidstakere forventer at bedrifter tar samfunnsansvar på alvor, langt utover det å tjene penger.

Samfunnsansvar har dermed blitt et nødvendig element i moderne bedrifters strategi. LHL ser en økende interesse for samarbeid med næringslivet, og ønsker i tiden fremover å finne nye muligheter og styrke forholdet til eksisterende samarbeidspartnere.

Her kan du lese om hvem våre samarbeidspartnere er, og hvilke produkter LHL anbefaler.