Hopp direkte til innhold

Støtt LHL ved å spille Nabolaget

Med det nye spillet “Nabolaget” fra Norsk Tipping kan du støtte LHL på en morsom måte! Førstepremievinneren trekkes tilfeldig blant spillerne og vinner en million kroner, mens resten av premiene går til naboene som også har spilt.

Overskuddet av spillet går til LHL og andre humanitære organisasjoner, og samfunnsnyttige formål.

Vinner du, vinner naboen - og omvendt. Jo nærmere du bor hovedvinneren, desto mer penger vinner du. Størrelsen på premien til nabospillerne avgjøres av den geografiske avstanden til hovedvinneren.

Hver eneste fredag trekkes det ut to nabolag som vinner en rekke pengepremier i Nabolaget. Hvert vinnende nabolag har altså én hovedvinner som mottar én million kroner.

Nabolaget er et sosialt og morsomt spill med høy underholdningsverdi.

– I tillegg til at du og naboen kan vinne, vinner de humanitære organisasjonene hver gang noen spiller, siden vi vil nyte godt av overskuddet, sier Frode Jahren, generalsekretær i LHL.

Trekningen sendes på TV2 på fredager. Hver fredag hele året skal Gunhild Dahlberg eller Marthe Sveberg være programleder og Alex Rosén være “gratulatør”. De skal besøke nabolag der en av innbyggerne er den heldige vinneren av en million kroner. Mens Gunhild og Marthe skal møte menneskene som bor der, og finne ut hva som er spesielt med nettopp det nabolaget, så skal Alex skal på sitt vis overraske en heldig vinner.

Les mer om “Nabolaget” her.