Pastasalat med kylling og stekt sjampinjong
En frisk og mettende middagssalat med mye protein og fiber. Bruk gjerne rester til morgendagens lunsj, men husk å avkjøle restene raskt.
Ingredienser for 4 porsjoner
Pastasalat
- ½ pk fullkornpenne (ca. 300 g)
- 4 kyllingbryst
- 2 hjertesalat
- 1 rødløk
- 5–6 store sjampinjong
- ½ agurk
- 1 rød paprika
- 20 små tomater
- 1 boks kidneybønner
- Saften av ½ sitron
Dressing
- ½ boks kesam
- Saften av ½ sitron
- 1 fedd hvitløk
- 1 ts sukker
Eller dressing av olje og eddik.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi | 550 kcal |
Fett | 6,7 g ( 10 E%) |
hvorav mettet fett | 0,7 g |
Karbohydrater | 74,2 g (58 E%) |
Hvorav sukkerarter | 9,6 g |
Fiber | 15,5 g (5 E%) |
Protein | 46,1 g (32 E%) |
Salt | 0,6 g |
(Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet)