Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 31. desember 2014. Referansenummer: 6208

Hjerte/kar

Videresendt til Wasim Zahid

Hei! Etter en besvimelse i høst og en svært oppegående turnuslege fikk vår datter på 10 påvist "lang QT-tid". Hun "scoret" relativ høyt- 473, noe som visst er mellom middels og høy risiko for hjertestans. Legen mente at vi bare skulle la det være. De hadde ingen erfaringer som skulle tilsi at dette var noe å bekymre seg over. Nå har vi lest oss opp og snakket med andre som medisineres (voksne). På nyåret vil vi be om ny vurdering av annet sykehus i landet. Hvor bør vi dra?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 21. januar 2015
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar