Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 27. januar 2014. Referansenummer: 4506

Videresending til Inger Elling

Hei. Jeg er tidligere røyker og sluttet for 2 år siden ved hjelp av e-sigaretter. Min helse er nå fantastisk i forhold til da jeg røyket, da jeg knapt nok kom meg opp en etasje i trappa før hostekula kom og ungene sa de hørte meg langt nedi gata og viste at jeg kom. Egentlig er vel helsa ganske god til ikkerøyker å være også, løper fra de fleste jeg kjenner nå. Likevel er mange skeptiske til dette, også kreftforeningen, noe som overrasker meg. Takket være e-sigaretten har jeg nå troen på at jeg kan leve et langt liv som ikkerøyker. Hva er LHL sitt syn på e-sigaretter?

Les svaret

Vår ekspert, Inger Elling, sykepleier svarer

Besvart 27. januar 2014
Inger Elling, sykepleier

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar