Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 23. mai 2014. Referansenummer: 4623

Videresending til Wasim Zahid

Hei. Jeg er en kvinne på 32 år. Jeg fikk i høst påvist en liten lekkasje i den ene hjerteklaffen (aortainsuffiens). Jeg fikk beskjed om å komme på kontroll om to år. Jeg har to barn fra før og har hatt ukompliserte svangerskap og fødsler. Nå har ønsket om et tredje barn meldt seg, men jeg kjenner at jeg er litt nervøs. Bør jeg la være å påføre kroppen denne belastningen, eller er dette ingenting å bekymre seg for?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 23. mai 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar