Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 3. mars 2014. Referansenummer: 4457

Videresending til Wasim Zahid

Hei. Da jeg var 18,5 år fikk jeg diagnosen For lavt stoffskifte, og startet behndling med Levaxin Rett før jeg ble 31 år fikk jeg diagnosen Venstresidig grenblokk som en lege mener stammer fra stoffskiftesykdommen. Og det var for liten til å behandles. Dette var ca 6 måneder siden, nå har jeg vært innlagt pga grenblokken med korte arytmier ennå en gang. Ennå mener de at de ikke kan behandle den, og neste gang jeg får smerter så skal jeg bare bruke paracet og ibux. Og eneste oppfølging er utreding for å finne ut hvorfor jeg har fått grenblokk. I min familie er det mye hjertesykdom. Er det noe jeg kan gjøre for å "forbygge" anfall? Og hvorfor er det så viktig å finne ut hvorfor jeg har blitt syk når den ikke kan behandels ennå? Og hva blir evt behandlig i fremtiden og når starter evt denne behandlingen?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 03. mars 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar