Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 5. mars 2014. Referansenummer: 4451

Videresending til Wasim Zahid

Hei, jeg har fått atrieflimmer, har ikke hatt det lenge ,bare sporadisk med ca 1 år imellom 2 x Ingen beh frem til nå, fikk endel flimmer Ila januar/februar 4 x, konverte med E-skikk 2 x de andre konvertere selv etter innleggelse. Vi har hytte på,fjellet, hvis det kommer nytt anfall der hva gjør jeg da? 2 timers kjøring til sykehus, det er bare meg som kjører bil, kan jeg kjøre selv. Får ganske høynpuls, har lvenstre ventrikkel,pumper litt høyere enn den skal,går på Varslatan, selozok Pradaxa.

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 05. mars 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar