Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 7. november 2014. Referansenummer: 5895

Hjerte/kar

Videresendt til Ellen Hilde Julsrud

Jeg er 65 år og har aldri hatt helseproblemer. Har aldri røkt, er slank og mosjonerer. I det siste har jeg hatt smerter i nakke og venstre skulder bak, og hodepine (som jeg aldri har vært plaget av). Jeg gulper opp mye luft (småraper) i perioder, spesielt på morgen/formiddag. Lett kvalme som kommer og går og så på morgen/formiddag. Har forstått at hjertesykdom hos kvinner kan ha andre symptomer enn de vanlige, og lurer litt om jeg bør ta en tur til legen. Jeg har ikke smerter i brystet og går trappen til 6. etasje uten stopp. Jeg tar ingen medisiner.

Les svaret

Vår ekspert, Ellen Hilde Julsrud, lege svarer

Besvart 07. november 2014
Ellen Hilde Julsrud, lege

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar