Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 3. november 2014. Referansenummer: 5857

Hjerte/kar

Videresendt til Wasim Zahid

Hei. Undertegnede går på mange medisiner, flere av de er så kalte "kontraindisert".

Jeg har clusterhodepine/hortons hodepine, og bruker bla morfin. Jeg har den senere tid (ca ett år), fått plutselige "kilende/svært ubehagelige" symptomer fra brystet. Det kjennes ut som hjertet løper løpsk og jeg blir ganske urolige.

For noen uker siden kjøpte jeg meg blodtrykksapparat. Den har en egen indikator som blinker hvis den mener at hjerterytmen ikke er normal. Nå i natt var jeg så "heldig" å få tatt dette under flere slike anfall. Den viste at blodtrykket steg fra det normale og opp til 137/119 og symbolet for uregelmessig hjerterytme blinket. Etter en liten tid går det over.

For en god stund siden, ble jeg innlagt sykehus grunnet brystsmerter og fikk en spray som faktisk hjalp veldig. Jeg er usikker på det kan være musklersmerter eller hva? Det ble ingen utredning på sykehuset pga. at jeg fikk en annen akutt ting som måtte hasteopereres. 28 år og ELLERS frisk.

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 03. november 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar