Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 29. november 2014. Referansenummer: 6043

Hjerte/kar

Videresendt til Wasim Zahid

Hei Jeg er en gutt på 21 år. I det siste har jeg hatt høy puls og hjertet har slått hardt og fort i det siste. Var hos fastlegen i går og fikk utført en EKG. Den viste ikke noe unormalt bortsett fra at hjertet slo litt fort. Det ble også tatt noen blodprøver når jeg sa at det hadde kommet etter at jeg drakk noe gammelt vann på hjem fra Sverige (hadde vel ligget i bilen i 2-3 uker) noe som resulterte i magesmerter og hetetokter. Har du/dere noen ide om hva pulsen kan skyldes, og eventuelt om jeg burde være bekymret? Og evt tips til hvordan jeg får ned pulsen?

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 29. november 2014
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar