Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 3. april 2015. Referansenummer: 7351

Hjerte/kar

Brystsmerter men normale undersøkelser

Hei , jeg er 37 år gammel, jobber på en kjølelager jeg fikk smarte i brystet rundt August 2014 så ble dårlig og fikk mye vondt i desember 2014 slikt at kunne ikke jobbe ble sykemeldt har Vært til sykehuset og har gjort Ekg sykel belastning og Hjertescintigrafi,Ultralyd av hjertet (EKKO) og videre til Rikshospitalet den 10.02.2015 og gjort Angiografi PCI den var normalt men jeg har smarte fortsatt i brystet venstre skulder venstre arm fast legen mener at jeg har Spasme angina jeg fikk Amlodipin Actavis 5 mg to tabletter daglige startet for 2 uke siden men føler ikke bedre. Nå jobber 50% følger ikke bra heller. legen sier at sykdommen er ufarlig kan ikke Gjøre mer så hva dere anbefaler meg. MVH Anwar. ☺

Les svaret

LHL svarer

Besvart 04. mai 2015
LHL

Hei

Det er flott at du har fått grundig utredning med flere gode undersøkelser på sykehuset. Testene var normale. Det betyr at det ikke er noe alvorlig galt med deg. Det kan være mange årsaker til at man får vondt i brystet. Det er ikke sikkert at det har noe med hjertet å gjøre. Du skriver at du jobber på kjølelager. Da har du sikkert mange tunge løft, noe som kan gi smerter i musklene. 

Jeg synes du skal glede deg over at hjertet er i orden. Kanskje legen din kan henvise deg til en fysioterapeut for å sjekke musklene dine?

Med vennlig hilsen

Wasim Zahid

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar