Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 21. april 2015. Referansenummer: 7517

Videresendt til Wasim Zahid

Pga. smerter i leggene og dårlig balanse har legen tatt bort blodtrykkstabletter/blodfortynnende for en mnd. for å se om det er sammenheng. Nå har jeg begynt å oppleve kraftig susing i hodet i takt med pulsen, og puls på 104 før jeg har stått opp. Jeg brukte 80 mg tabl. og blodtrykkstabl. Er det sammenheng mellom stopp på tablettene og denne endringen - og er det fare på ferde her? Hadde fint blodtrykk med tabletter. Takk på forhånd for svar.

Les svaret

Vår ekspert, Wasim Zahid, Hjertespesialist svarer

Besvart 21. april 2015
Wasim Zahid, Hjertespesialist

Et svar vil bli publisert her på "Spør eksperten" innen 1-5 virkedager. For å ivareta din anonymitet har vi ikke registrert din e-post. Vi har derfor ingen ingen mulighet til å svare deg direkte. Derfor må du ta godt vare på referansenummeret under.

Når du skal sjekke om du har fått svar må du skrive dette inn i søkefeltet "Søk i våre svar" på forsiden.

Medlemskap

Vi håper du liker denne tjenesten. Ønsker du å bidra til at vi kan fortsette vårt arbeid med rådgivning, foreyggende arbeid, rehabilitering, behandling og mye mer: støtt oss eller bli medlem.

Behandling

Se også vår Guide for raskere behandling på LHL-sykehuset Gardermoen

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar