Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 21. august 2015. Referansenummer: 8295

Føflekk

Hallo Jeg er født med en stor føflek i lusken, den har jeg hadd nu i 64 år. men så har den gått bort nu, hekt bort, den begynte etter stund jeg begynte med K2 som jeg har tatt hver dag i nesten 3 år, tar 2 skt hver morgen, kan det være denne K2 som klarer å få den bort. synes det er meget rart etter 64 år, jeg har jo vært flink å kontrolere den hver gang man er i dursjen. Nu finses ikk tegn til den. Hva tror dere er orsaken. bkuker også Omega 3 god kvalitet. 2 om dagen, Håper Dere vet hvorfor den nu er godt bort, jeg er selvfølgelig glad for det. men ønsker gjerne å vite hva har skjed. Håper på svar.

Les svaret

LHL svarer

Besvart 24. august 2015
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar