Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 4. mars 2015. Referansenummer: 7066

Behandlingssentre for kols i Syden

Stiller spørsmålet igjen. Da det ikke ble besvart. Merkelig at dere er en organisasjon og ikke vet navnet på ETT eneste sted. det kan ikke stemme. Prøv å svare en gang til. Behandlingssentre for kols i Syden? Hei. Har LHL noe behandlingssenter i spania eller vet om noen som driver noe for oss med KOLS Les svaret Vår ekspert, Olav Kåre Refvem, overlege svarer (1) Besvart 25. januar 2015 Olav Kåre Refvem, overlege Hei, takk for spørsmålet! LHL har ingen behandlingssentre i Spania eller ellers i sydlige strøk. Dette skyldes at det ikke gis offentlig støtte til utenlandsbehandling av kols. Det er nok av steder i Spania hvor det kan være godt å være, men det blir på vanlige hoteller og steder med tilrettelagte faciliteter. Jeg kan dessverre ikke gi deg noen navn, men tror du eventuelt bør lete selv etter steder med god beliggenhet i forhold til luftforurensning og med lett adkomst til turområder og strand. Det er nok en kombinasjon av et godt klima og fysisk aktivitet på et hyggelig sted som er det viktigste her. Røyking i miljøet kan av og til være en utfordring.

Les svaret

LHL svarer

Besvart 05. mars 2015
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar