Hopp direkte til innhold

Spør eksperten

LHLs eksperter svarer på dine spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Er spørsmålet ditt kanskje allerede besvart?

Spørsmål innsendt 7. november 2015. Referansenummer: 9094

Fermentering

Hei. Jeg har utviklet et brødprodukt (som inneholder sammalt hvete fullkorn, havre, bygg, rug, litt solsikkekjerner og sesamfrø) Rapsolje som fettkilde, lite salt, ikke tilsatt siktet hvetemel eller sukker og ingen tilsetninger (e-stoffer). Jeg lurer på hvor lenge en "deig" må fermenteres med melkesyrebakterier for å få effekt?

Les svaret

LHL svarer

Besvart 10. november 2015
LHL

Dette spørsmålet er dessverre ikke relevant for denne eksperttjenesten, og kan ikke besvares her. Om du mener ditt spørsmål likevel bør besvares av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, ta kontakt på e-post: post@lhl.no.

LHLs rådgivningstjeneste "Spør eksperten" er stengt på grunn av økonomiske innsparinger.

Vi har besvart spørsmål om hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, kosthold, astma, allergi, eksem, inneklima, sykdomsmestring og pasientrettigheter.

Vis alle spørsmål og svar