Hopp direkte til innhold

Smittevern

Vi følger til enhver tid gjeldende råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet. Se også anbefalinger for risikogrupper (fhi.no). Har du spørsmål, ta kontakt på telefon 400 00 445

Viktig melding
Foto: Christopher Olssøn

Tverrfaglig rehabilitering

Rehabilitering, hjelp og rådgivning for varig livsstilsendring. Sammen kan vi legge planer fremover for en bedre hverdag.

LHL-klinikken Trondheim tilbyr tverrfaglig spesialisert rehabilitering på dagtid for deg som har, eller har hatt kreft, sliter med muskel- og skjelettlidelser, og for deg som har fedme.

Vi tilbyr ulike program for den enkelte og våre tilbud dekker områder som trening, ernæring, psykisk helse og arbeidsliv. Vi vil, sammen med deg, sette opp en egnet timeplan med bakgrunn i utfordringer, styrker og målsetting og du vil følges opp av din koordinator gjennom hele tilbudsperioden.

Tilbudet ledes av dyktige fagfolk som jobber sammen i tverrfaglig team, hvor hver og en av de ansatte vil kunne gi deg individuell veiledning, ny kunnskap og gode opplevelser i et trygt miljø, som gir selvinnsikt og større mulighet for varig endring.

Rehabilitering - varig endring

Tilbud på dagtid for deg som trenger hjelp til å forandre kosthold, komme i gang med trening eller gjøre andre endringer.

Individuell veiledning, ny kunnskap og gode opplevelser i et trygt miljø gir selvinnsikt og større mulighet for varige livsstilsendringer.

Vi skal bidra til positive forandringer i livet ditt gjennom økt kunnskap om din egen livssituasjon.

Rehabilitering

Kontakt oss

Telefon

Telefon: 400 00 445
Åpen hverdager kl. 8–15

Epost

E-post: Kontaktskjema

Adresse

LHL-klinikken Trondheim
Jarleveien 12, 7041 Trondheim.