LHL-sykehuset Vestfold

Hopp direkte til innhold
Foto: Agurtxane Concellon

Om oss

LHL-sykehuset i Vestfold tilbyr både utredning og behandling innen en rekke fagfelt og har spesiell kompetanse innen mage og tarm.

Avbestilling av time

Hvis du ikke kan benytte deg av timen vil vi gjerne at du gir oss tilbakemelding i god tid (2 virkedager), på e-post vestfold.post@lhl.no eller telefon 980 15 000.

For timer som ikke er avbestilt innen 2 virkedager vil det bli avkrevet et gebyr på kr 640,- dette gjelder også for barn under 16 år og de som har frikort. Egne takster for forsikringspasienter.

Forbruksmateriell

I enkelte tilfeller vil det komme tilleggsutgifter til forbruksmateriell, bandasje med videre. Vi opplyser om dette på forhånd de gangene dette er aktuelt.

Hvorfor velge LHL-sykehuset Vestfold?

I vårt nye toppmoderne sykehus i Vestfold, får du kirurgisk vurdering og behandling innenfor urologi, gynekologi, ortopedi, gastrokirurgi og karkirurgi. Mange av disse tjenestene er omfattet av Fritt behandlingsvalg, noe som betyr at du kun betaler vanlig offentlig egenandel for behandlingen. Har du fått henvisning - se hva du kan få gjort hos oss.

Vi har flyttet

Vestfoldkirurgene har flyttet fra Tønsberg til Horten, til Gamle Horten sykehus. Følg skilting til Legevakta. Det er gratis parkering på oppsiden av bygget.

Vår nye adresse er
LHL-sykehuset Vestfold
Harald Pedersens gate 9 (Gamle Horten Sykehus)
3182 Horten

Telefon: 980 15 000
vestfold.post@lhl.no

Åpningstider telefon: mandag – fredag kl. 09.00 – 11.00 og 12.30 – 14.00

LHL - vi er til for landets pasienter