Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

– Endelig, sier LHL-medlemmene i LHL Åsnes

Etter et år uten de ukentlige treffene på LHL-senteret har folk begynt å bli utålmodige. – Det skal bli godt å komme i gang igjen og treffe andre, sier en av de ivrige medlemmene som ser fram til at dørene åpnes igjen.

Olga Bråthen er en av nærmere 160 medlemmer i LHL Åsnes som har hatt muligheten til sosialt samvær på senteret i Kaffegata gjennom flere år. Så kom koronaen, og treffene ble lagt på is.

Denne uka drar man i gang igjen, nå på nytt sted.

– Vi måtte si opp lokalene vi leide i Kaffegata ettersom vi ikke hadde noen aktivitet og dermed heller ikke midler til å ha tomme lokaler stående i påvente av bedre tider igjen. Nå har vi fått klarsignal til å starte opp igjen. Og vi gjør det i nye lokaler. Vi har fortsatt kontor ved det tidligere senteret i Kaffegata, men treffen er flyttet til kafeteriaen ved Nedre Kjølen bo - og aktivitetssenter på Flisa, forteller leder i LHL Åsnes, Rolf Otto Furulund Lie.

Har savnet LHL-treffene

– Jeg har virkelig savnet dette og er veldig glad for at vi nå starter opp igjen, sier Olaug Bråthen, som er klar for LHL-treffene igjen.

Rundt 25 personer har deltatt på de to treffdagene i uka, og Lie håper og tror at det skal bli like populært og like stor deltakelse nå.

– Det er i virkelig flotte lokaler vi skal ha treffene framover. Ved bo - og aktivitetssenteret får vi være gratis, og det er muligheter for å kjøpe kaffe, kaker og mat, til og med middag, ser Lie.

LHL Åsnes håper å få fart på de fleste aktiviteter igjen så fort som mulig. På grunn av koronaen ble det ikke årsmøte i år, men trioen Rolf Otto Furulund Lie, Berit Glorvigen og Arnhild Grambo skal få fart på sakene igjen.