Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

E-post for tillitsvalgte

Tillitsvalgte med verv "Leder" og "It-kontakt / Medlemsansvarlig" får e-postkonto av LHL, med tilgang til lagets e-post. Slik får du tilgang til epost

Mann og kvinne utendørs

Nyttig informasjon for deg som er tillitsvalgt i LHL.

Lokalt arbeid

Tiden er inne for lokalpolitisk arbeid

LHLs visjon er et bedre liv for mennesker med hjerte-, kar- og lungesykdom, allergi, hjerneslag, afasi og deres pårørende. Det lokale arbeidet er det mest konkrete vi gjør for denne visjonen.

Lokalpolitisk plattform

Det er helse i all politikk. Kommunene er nærest folk i deres liv, og har dermed også stor innvirkning på innbyggernes helse. I alt fra forebyggende folkehelsetiltak til rehabilitering etter sykdom og skader. LHL ønsker å være en sterk pådriver for tiltak i lokalsamfunnet som har betydning for våre pasientgrupper, innen hjerte- og karsykdom, lungesykdom, hjerneslag og astma og allergi.

Organisering og ledelse

LHL er en medlemsorganisasjon med demokratisk styringsstruktur. Det betyr, blant annet, at det er medlemmene som eier LHL. Overskudd i virksomheten kommer medlemmene og pasientene til gode i form av fortsatt drift og videreutvikling av nye tilbud.

Vårt ideelle formål er nedfelt i vedtektene. De er besluttet av landsmøtet som er LHLs høyeste beslutningsorgan. Sentralstyret styrer LHLs organisasjon og virksomheter i perioden mellom landsmøte. Mer om:

LHL består av 243 lokallag, 10 interessegrupper og 11 nettverk spredt over hele landet. Hver dag arrangeres aktiviteter som oppfyller LHLs formål, som treningsgrupper, kurs, samlinger, likepersonsaktiviteter, medlemsmøter og mye mer. Politisk påvirkningsarbeid er også en viktig aktivitet som tjener vårt formål som ideell organisasjon.

Les mer om vår lokalpolitiske plattform.

. For medlemmer, fylkesutvalg og lokallag

Telefon

Medlem- og giverservice

For spørsmål om medlemskap, verving av medlemmer, gaver:

Telefon: 22 79 90 00
E-post: / Kontaktskjema

Hverdager, kl. 8–16

Telefon

Fylkesstyre og lokallag

For spørsmål om (drift av) fylkesstyre og lokallag, likepersonstjeneste og aktiviteter / studieleder-rollen:

Rådgiving til lokallag
Kontaktpersoner

Veiledninger til Min side

Logg inn med Vipps

Enklere innlogging finnes ikke. Aldri mer brukernavn og passord. Vipps, så er du logget inn.

LHL er del av NCD-alliansen

NCD-alliansen samarbeider i kampen mot ikke-smittsomme sykdommer (NCD - noncommunicable diseases).

NCD-alliansen representerer de store sykdomsgruppene innenfor definisjonen ikke-smittsomme sykdommer: diabetes, kreft, psykiske lidelser, kroniske lungesykdommer og hjerte- og karsykdommer. Vi jobber for en bred og inkluderende folkehelsepolitikk, og et helhetlig syn på helse der fysisk og psykisk helse henger sammen.

NCD-alliansen består av Diabetesforbundet, Kreftforeningen, Rådet for psykisk helse, Nasjonalforeningen for folkehelsen og LHL.

Kreftforeningen   Nasjonalforeningen for folkehelsen   Rådet for psykisk helse   Diabetesforbundet   LHL

Kurs for tillitsvalgte i LHL

Her finner du kommende kurs for tillitsvalgte i LHL

Tid
11:30
STED
Thon Hotel Kristiansund
PRIS
750
Tid
11:30
STED
Scandic Lillehammer
Kurs
PRIS
750
Tid
11:30
STED
Scandic Ishavshotell, Tromsø
Kurs
PRIS
750