Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Foto: Shutterstock

Støtt oss

Ved å støtte LHL gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid. Det gir oss muligheten til å arbeide målrettet og langsiktig for å gi mennesker som er rammet av sykdom, en ny mulighet og et bedre liv.

Støtt oss fast - bli LHL-venn Bli medlem

Din gave går til å drive og videreutvikle tilbudet av forebyggende aktiviteter, opplæring av treningsinstruktører, likepersontjenesten (på telefon, sykehus og institusjoner), brukermedvirkere, kurs, samlinger, pasientombud, forskning - og mye, mye mer.

Bli fast giver

Ved å støtte LHL med et fast beløp hver måned gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid.

Bli LHL-venn nå

Gi en gave

Din gave går til arbeidet med å drive og videreutvikle gode tilbud for pasienter og pårørende.

Gi nå

Bli medlem

Som medlem støtter du LHLs arbeid for mennesker med hjerte- og karsykdom, lungesykdom, hjerneslag og pårørende, og får en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem

Flere måter å støtte oss på

LHL-Lotteriet, siden 1946

Vinn opptil 1 million kroner i Norges største og beste organisasjonslotteri! Hovedpremien er den helt nye BMW i4 M50.

Testamentarisk gave

Mange har en hjertesak de ønsker å støtte etter at de har gått bort. En testamentarisk gave til LHL bidrar til bedre folkehelse og gir mange mennesker et bedre liv.

Minnegave

En minnegave til LHL er en fin måte å hedre et kjært familiemedlem eller en god venn på, og er et godt alternativ til en tradisjonell blomsterhilsen.

LHL er godkjent av Innsamlingskontrollen, en ideell stiftelse som gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt.

LHL er medlem i Fundraising Norge, en bransjeorganisasjon som bistår norske organisasjoner og institusjoner som regelmessig skaffer midler til sin virksomhet gjennom innsamlinger.

Skattefradrag for gaver

Alle som i løpet av et år bidrar med 500 kroner eller mer til LHL, kan få skattefradrag. For inntektsåret 2023 er maksbeløpet for skattefradrag 25 000 kroner.

Se hva pengene går til

Gaver til LHL går til å drive og videreutvikle våre tilbud og vårt arbeid for pasienter og pårørende. Vi støtter også forskning.

LHLs medlem- og giverservice

Telefon

Telefon: 22 79 90 00

Åpen hverdager, kl. 8–16

E-post: / Kontaktskjema