Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Støtt oss - ingen skal stå alene når sykdom rammer

Ved hjelp av din støtte kan LHL fortsette det gode og viktige arbeidet med likepersonsarbeid, opplæring av treningsinstruktører, forebyggende aktiviteter, forskning, kurs, pasientombud, likepersontjenesten, brukermedvirkere - og mye, mye mer.

Du kan støtte oss ved å bli medlem, gi en gave, bli fast giver, handle i vår nettbutikk med mer.

LHL-kalenderen 2023

Gi bort en verdifull julegave som varer!

Det skal ikke så mye til for å skape håp og glede for andre mennesker. Bidrag til LHLs arbeid gir utrolig mye varme og støtte til noen som trenger en utstrakt hånd, noen å snakke med og trygghet i en vanskelig tid. Ingen skal stå alene når sykdom rammer!

Kjøp LHL-kalenderen for 2023
Medlem

Støtt oss fast - bli LHL-venn

Ved å støtte LHL med et fast beløp hver måned gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid. Det gir oss muligheten til å arbeide målrettet og langsiktig for å gi mennesker som er rammet, en ny mulighet og et bedre liv.

Vinnerlodd

LHL-lotteriet

Vinn opptil 1 million kroner i Norges største og beste organisasjonslotteri! Hovedpremien er den helt nye BMW i4 M50.

Minnegave/Kondolanse

En minnegave til LHL er en fin måte å hedre et kjært familiemedlem eller en god venn på, og er et godt alternativ til en tradisjonell blomsterhilsen.

Testamentariske gaver

Mange har en hjertesak de ønsker å støtte etter at de har gått bort. En testamentarisk gave til LHL bidrar til bedre folkehelse og gir mange mennesker et bedre liv.

Foto: Shutterstock

Bli medlem i LHL

Som medlem støtter du LHLs arbeid for mennesker med hjerte- og karsykdom, lungesykdom, hjerneslag og pårørende, og får en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem

Gi din gave

Det skal ikke så mye til for å skape håp og glede for andre mennesker, og vårt ønske er at ingen skal måtte stå alene når sykdom rammer.

Velg beløp:

Vipps logo

Støtt oss via Vipps

Du kan støtte oss ved å vippse til 11009.

Oppgir du navn, adresse og telefonnummer er støtten fradragsberettiget.

SMS

Støtt oss via SMS

Send kodeord "Hjerte" til 2360 for å støtte LHL med 200 kr.

Konto

Kontonummer for gaver

Kontonummer til LHL: 3207 32 22221

(IBAN: NO3232073222221, SWIFT: SPRONO22)

Skattefradrag for gaver

LHL innberetter gaver fra privatpersoner og bedrifter / organisasjoner i henhold til retningslinjene fra Skattedirektoratet.

For inntektsåret 2022 er maksbeløpet for skattefradrag 25 000 kroner. Det betyr at gaver opptil 25 000 kroner blir innberettet dersom vi har fødselsnummer (11 siffer) eller organisasjonsnummer og samtykke.

Mer om skattefradrag

Bedre folkehelse – siden 1943

På stiftelsesmøtet til Tuberkuløses Hjelpeorganisasjon (THO) som Ragnar Strøm organiserte 14. oktober 1943, bestemte tre kvinner og to menn seg for at de skulle begynne å jobbe med tre saker: medlemsorganisering, krav om ettertrygd og bygging av yrkesskole på Krokeide. De ville bygge en medlemsorganisasjon for å få pasientmakt, de ville jobbe med politikk for å få en rettferdig og nødvendig trygd, og de ville bygge et tjenestetilbud til mennesker som trengte det.

Slik har det altså vært helt fra stiftelsesmøtet til LHL. Dette er en arv vi er stolte av å videreføre.

LHLs medlem- og giverservice

Telefon

For spørsmål om gaver, skattefradrag m.m:
Telefon: 67 02 38 00
Mandag–fredag, kl. 9–15

E-post

E-post: