Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
LHL Eidsvoll og Hurdal på stand

LHL Eidsvoll og Hurdal feiret Frivillighetens år på Eidsvoll Bygdetun!

Det var god stemning da Eidsvoll og Hurdal nylig var på stand på Bygdetunet i Eidsvoll under feiringen av Frivillighetens år.

Det ble en storslått feiring av Frivillighetens år, med stands fra Eidsvolls frivillighet, opptredener og dans fra scenen og ikke minst måling av blodtrykk! Leder for LHL Eidsvoll og Hurdal, Hege Moltzau, målte blodtrykket på både trollkjerringer og andre besøkende som ønsket det, sammen med Mona Tjordal, kardiologisk sykepleier og helsefaglig rådgiver i LHL.

blodtrykk.jpg

Det var populært å få målt blodtrykket sitt. Her får en besøkende målt blodtrykket sitt hos kardiologisk sykepleier og lokallagsleder Hege Moltzau.

LHL Eidsvoll og Hurdal var på stand på Bygdetunet i Eidsvoll. Og selv om det var meldt mye regn, kom det til alt hell ikke mange dråpene denne søndagen. Hege Moltzau var fornøyd med dagen, selv om hun gjerne skulle ønske at flere hadde møtt opp.

– Det var nok litt væravhengig. Men vi fikk snakket med folk om aktivitetene vi tilbyr medlemmer, og de som ikke er medlemmer kan også få være med, sier hun.

Mona Tjordal er enig i at det ble en flott dag:

– Dette var en dag da det myldret av liv og frivillige organisasjoner fikk vise seg fram. Folk var kledd i uniformer, bunader og kjoler fra Karsten Ankers tid, da det fra scenen var dans, skuespill og korsang gjennom hele dagen.

Noen av de besøkende tok seg tid til å få målt blodtrykk og satte pris på en prat om helse. Men de aller fleste ville slå an en prat om frivilligheten, lokallaget og deres mange tilbud i Eidsvoll og Hurdal.

Mange besøkte standen til LHL, blant annet ordfører og varaordfører. Her med leder for LHL Eidsvoll og Hurdal, Hege Moltzau. 

Aktivt lokallag med mange aktiviteter!

LHL Eidsvoll og Hurdal er et aktivt lokallag som har mange aktiviteter å by medlemmene sine på. De har badetrim i varmt vann, hjertetrim, styrke og balanse trim, bowling, Petanque, herretrim og boccia. I tillegg har de likepersoner innen hjerte, hjerneslag og lunge, og medlemsmøter med sang og underholdning, foredrag og kåseri.

LES MER OM LHL EIDSVOLL OG HURDAL

Bidra til vårt arbeid Slik kan du støtte oss

Ingen skal stå alene når sykdom rammer! Derfor jobber vi for at de som er berørt av sykdom, pasient eller pårørende, skal kunne ha en plass å henvende seg for støtte, råd og fellesskap.

Bli fast giver: LHL-venn

Som fast giver støtter du oss fast med et fritt beløp. Støtten din går til vårt arbeid med å bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende.

Bli LHL-venn

Støtt oss: Gi en pengegave

Din gave går til arbeidet med å drive og videreutvikle gode tilbud for pasienter og pårørende.

Gi en gave