Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Treningsgruppe med LHL Nannestad og Gjerdrum
Foto: Anders Bergersen

Kursaktiviteten i LHL på vei mot gamle høyder

Over 80 prosent av kursene er knyttet til trimgrupper, så LHL gjør Norge både sprekere, klokere og bidrar til at tusenvis av mennesker får et bedre liv.

I 2019 gjorde LHL et fantastisk år med 55 457 rapporterte kurstimer. I 2020 kom koronapandemien som gjorde at nesten all kursvirksomhet i LHL stoppet opp. Etter noen tøffe år har LHL likevel klart å rapportere inn hele 46 387 kurstimer i 2023!

LHL topper listen over de andre organisasjonene i studieforbundet Funkis.

Over 80 prosent av kursene er knyttet til trimgrupper, så LHL gjør Norge både sprekere, klokere og bidrar til at tusenvis av mennesker får et bedre liv.

Tusen takk til alle triminstruktører som holder kurs, studieledere i lagene som registrerer, rapporterer og holder kurs, fylkesstudieledere som bistår studieledere med veiledning, motivasjon og praktisk hjelp.

46 387 kurstimer i 2023

Frivilligheten, lokallagene, fylkesutvalgene og LHLs administrasjon har alle bidratt til dette flotte resultatet:

  • 46 387 kurstimer er gjennomført
  • 13 272 kursdeltakere har deltatt på ett eller flere kurs

Det viktigste med så gode tall, er at mange mennesker – både medlemmer av LHL og andre – har fått anledning til å være aktive og sosiale sammen med andre i samme situasjon.

Tilskudd fra det offentlige utgjorde 7 539 337 kroner, noe som i tillegg til lagenes egne midler og kursavgift, har gjort det mulig å arrangere 1 499 ulike og spennende kurs.

Frøydis Myrhaug Danielsen, LHLs organisasjonsavdeling
Frøydis Myrhaug Danielsen, LHLs organisasjonsavdeling

Noen tøffe år

– Nedgangen fra 2019 (med 55 457 timer) til 2021 (med 25 454 timer) kom ikke som en overraskelse med tanke på de utfordringene det har vært knyttet til koronapandemien.

Våre medlemmer i LHL har vært ekstra utsatte under pandemien og fikk merke koronarestriksjonene ekstra godt.

Derfor er det ekstra gledelig at vi i 2023 har fått noen helt utrolige timetall og kurstall. LHL er langt på vei til å nå gamle høyder!

Bli fast giver

Ved å støtte LHL med et fast beløp hver måned gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid.

Bli LHL-venn nå

Gi en gave

Din gave går til arbeidet med å drive og videreutvikle gode tilbud for pasienter og pårørende.

Gi nå

Bli medlem

Som medlem støtter du LHLs arbeid for mennesker med hjerte- og karsykdom, lungesykdom, hjerneslag og pårørende, og får en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem